Отзыв: Туроператор Travel Professional Group (TPG) - Жахливо

Достоинства: Жодних
Недостатки: Випустили на лінію аварійний транспорт Грубий та некомпетентний персонал (Супроводжуюча та водії) Ніяких вибачень чи компенсацій за втрачену оплачену ніч
Дуже шкодую, що не прочитала вдгуки тут завчасно. Купили тур Кив-Рмн у туркомнан Гаряча лня з виздом 14 вересня о 8 ранку. Туроператор TPG. Прийшовши на вокзал, ми побачили синю маршрутку (номери А5152М) на 25 мсць, замсть великого комфортного автобусу! В цй маршрутц мало мсця, не зручно (а нам хати 39 годин), не ма де зарядити телефон. Там були повнстю лис шини на переднх колесах! Так здити заборонено, тим паче перевозити людей. Але вибору не було, вихали. Не дохавши до Рвно ця маршрутка зламалась майже о 12 дня. ми чекали нший транспорт 7 годин на заправц в Новоград-Волинському. Нам прислали, на щастя, великий автобус. Турагенти розводили руками, казали, що це вперше таке у них. Що виявилось брехнею!!! Супроводжуюча та вод нам брехали, нчого не хотли пояснювати, ховались вд нас та були грубими.

Передн колеса

Компаня, якй належать автобуси яка випустила на маршрут аварйний транспорт, . ТОВ Автопас К, (Бровари). Там на сайт вс х автобуси, це маленький транспорт зовсм няк не призначений для подорожей 2500 км. тльки один великий автобус зеленого кольору, який прихав на замну. Врешт ми замсть того, щоб прихати о 22:30, прихали на наступний день о 8 ранку! Дорога заняла 48 годин! Водй прохав Рмн, це помтив один з пасажирв. ми повертались назад. Няко компенсац за втрачену нч ми так не отримали. Хочу застерегти вас вд поздок на автобусах с компан TPG та ТОВ Автопас-К.

Автобус до тал

Год посещения 2022