Отзыв: Сеть магазинов "Comfy" (Украина, Сумы) - Плохой сервис, не качественный товар, нарушение прав потребителя.
Достоинства: Ничего хорошего
Недостатки: Всё плохо
Купив для сина 7 рокв перший в його житт телефон для шкльних on-line занять. Обрав дешевий з великим екраном, щоб в раз чого було не шкода. Сам з дружиною та донькою користумось телефонами фрми TECNO вже деклька рокв дуже задоволен якстю за ц кошти.
До цього вс телефони купували в магазин Vodafone, але цього разу дано модел не було, тому змушен були купити цей телефон в Comfy. Пропрацював вн пару днв перестав заряджатися, але настали вихдн, тому в магазин звернулися на наступному тижн. Кошти повернути нам вдмовились, оскльки на силконовому чехл, який йшов у комплект була подряпина на захистнй плвц екрану (покленй с заводу) було видно, що вона не нова. Проте зовншнй вигляд самого телефону був в деальному стан. Магазином було прийнято ршення вдправити телефон в сервсний центр у Кив. На час ремонту телефону ншого на пдмну в них теж не виявилось. Обцяли, що днв через 3 пдмна буде вони зателефонують, але не зателефонували, а коли подзвонив я пдмни всервно не було. Незабаром почалась вйна, пд час яко сервсн центри звсно не працюють. См'я вже в Польщ скорш за все там за все там залишиться. Я теж в ншому мст. Телефонував на гарячу лню, вмовляв повернути кошти, бо вони зараз бльше потрбн нж телефон, який тепер невдомо коли дитина отрима. Проте отримав вдмову, сказали задзвонять коли сервсний центр вдремонту телефон. Цкаво через скльки рокв це вдбудеться чи потрбен вже буде тод той грьобаний телефон)))(((!!!
Год посещения | 2022 |
Страна | Украина |
Регион (край, область, штат) | Сумская область |
Район | Сумской городской совет |
Город или поселок | Сумы |
Улица | Харьковская |
Дом № | 2/2 |
Общее впечатление | Плохой сервис, не качественный товар, нарушение прав потребителя. |