Отзыв: Британский офтальмологический центр (Украина, Киев) - Советую
Достоинства: Професійність, сучасне обладнання.
Недостатки: Поки не побачила
Почну з початку, щоб все було зрозумло. Проблеми з зором в мене почалися приблизно 14 рокв тому, а саме, коли почалося навчання у вуз. Велике навантаження вд навчання почало давити на оч буквально вдразу. Походи до звичайних державних лкарень зводилися до тго, що я спочатку капала капл, ефекту вд яких не було зовсм, а потм до того, що буквально 8 рокв тому мен вже виписали окуляри для роботи з комп"ютером та для телевзора. от у 25 рокв в мене вже був дагноз - мопя середнього ступеню нхто з лкарв, окрм як виписати окуляри, лкувати мй зр не збирався. Два роки тому, псля обстеження в офтальмолога, мною було прийнято ршення носити контактн лнзи, так як в повсякденному житт поганий зр завдавав мен багато проблем, не говорячи вже про робоч моменти. коли в 2018 роц мен сказали про те, що потрбно зробити лазерну корекцю зору, мен це здавалося чимось нереальним. Операця на очах була для мене чимось страшним, оскльки я, мабуть, як бльшсть людей, просто боялася втратити зр назавжди. Але з часом, користуючись мсячними м"якими контактними лнзами я теж почала помчати, що зр ста ще гршим, мо оч вже звикли до того, що м "допомогають" зовсм "розслабилися". Проаналзувавши багато нформац, яка на сьогодншнй день дуже доступною, багато передумавши рзних моментв, мною було прийнято ршення зробити операцю. Я сама з Чернгова, операц такого роду в нашому мст не роблять. Найближче найзручнше до мене - Кив. В Кив багато приватних клнк, як цим займаються державних. Рзниця мж приватною державною клнкою - колосальна, поясню чому. По-перше, обладнанням. По-друге, професйншими лкарями, як отримують нормальну платню працюють як на авторитет клнки, так на свй авторитиет. По-трет, матеральною базою сами вдношенням персоналу до пацнта. Тому мй вибр був однозначним, так як з точки зору вартост опрац - рзниця не дуже великою. Обираючи мж приватними клнками мй вибр випав саме на Британський офтальмологчний центр. В першу чергу через те, що саме в цй клнц використовуться найновший лазер нового поколння, який мнмзу роботу лкаря дуже точним. Вдгукв було багато про сам центр, бльшсть - позитивних. Примним моментом було те, що зайшовши до клнки вдразу вдчуваться налагоджена робота всього персоналу. Чесно скажу, не вриться, що в Укран клнки такого рвня, де все чтко, зрозумло, стерильно, професйно. Перший етап мого лкування - дагностика. За одню людиною закрплються один лкар, який дагносту зр на багатьох апаратах. Саме обстеження трива близько 2 годин. Потм нший лкар на остнов обстеження та на основ обстеження рогвки дав заключення про те, що операцю мен робити можна. Ступнь мо моп не настльки великим по вони можуть гарантувати мен 100% повернення зору. Лкар детально розповла про сам процес, дала вдповдь на мо питання. Мен було рекомендовано метод лазерно корекц - IQ-Lasik Oxygen 3D. Псля оплати вартост операц в кас, яка знаходиться в х примщенн, медсестра провела мене в лабораторю для здач аналзу на короноврус, так як зараз в них це обов"язковм, а потм в операцйну. Сама процедура трива менше 10 хвилин. Пдготовка зайняла десь хвилин 30, за цей час мен два рази закапали оч перевдягнули в стерильний одяг. Операця пройшла безболсно, було тльки трошки непримне вдчуття. Сам лазер працю буквально 10 секунд, хрург озвучу вс сво д. Було страшно, але я рада, що все пройшло спокйно. Вже з перших хвилин я почала бачити набагато краще, нж до цього. Радсть, слоьзи радост - так мо перш емоц вд того, що я вже за ц роки не пам"ятала як це - бачити без допомоги, бачити своми очима! Псля операц перед очим наче все в туман, але рзксть. Перевдягнувшись узгодивши час наступно псляоперацйно консультац мене провели на наступний поверх на переврку. Лкар переврила оч на спецальному апарат надала рекомендац. Через деклька годин мо оч вже бачили все дуже чтко ясно. дине, що було непримно - псок в очах сльози, але це дрбниц в порвнянн з тим, що я тепер бачу! Наступного дня пд час консультац лкар повдомила мен, що мй зр вже вдновився на 85%. Через мсяць-три сподваюся на 100%. Клнка ма систему вдшкодування вартост опарац. Для цього в них можна купити, пдкреслюю, що купити, не безкоштовно отримати як багато хто пише у вдгуках, книгу з 20-ма купонами на 500 грн. Знижка на 500 грн. д при рестрац пацнта при умов, якщо ви робите саме лазерну корекцю зору цим методом, що я. Детал - у посиланн (https://eyes.ua/novyj-lazer-v-britanskom-oftalmologicheskom-centre-v-kieve/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=led3d&utm_content=1&fbclid=IwAR16NStqmOWTvA_pPo0jB2TxI4ATPeUalCHhE3_0JDAHhCkcfMFGT3Gz-Yw https://eyes.ua/lazernaya-korrekciya-zreniya-besplatno/?utm_source=Facdebook&utm_medium=offer&utm_campaign=money_back&fbclid=IwAR0Z_alGlzBPoikYbdMxG6HELWCjS5xVGfpoJ5Dsa2_yF1yByWn3fpr687k). За кожного пацнта, якому ви надате цей купон вам повертаться 1000 грн. за мносом податкв зборв протягом наступного мсяця. Я теж маю так купони, кому цкаво отримати знижку мй тел. 0999441923, пишть в вайбер, телефонуйте. Перешлю Новою поштою, хто з Чернгова - вддам при зустрч. Отже, мй висновок - робть корекцю н
е вагайтеся, бо ваш переживання того не варт. В центр робиться все на найвищому рвн, з вас вимагаться тльки настротися на позитивний результат) Успхв всм!
Год посещения | 2020 |
Страна | Украина |