Отзыв: Пастилки желейные Vitatone Kids с витаминами - Супер витамини

Достоинства: Корисни.смачни.гарний и оригинальна форма яка подобаэться всим дитям.дякуэмо вам
Недостатки: Нет минусов никаких.только одни плусы и плюсы у витаминов фирмы витатон
Мультивитамини витатон смачни та корисн и витамини для дитей. особливо нам подобаються желейи витамини. в упаковци 40 шт. ризних смакив. особливо вони нам потрбни в холодну зимову пору року, коли имунитет дитини потребу витаминив. рекомендумо усм.

VITATONE KIDS пастилки желейные с витаминами фото

У меня двое детей 3и 8лет. Даю им по одной витамине в день, после еды. Какую будут пить сегодня каждый выбирает себе сам, детворе это нравится! ОЧЕНЬ КЛАСНАЯ ФОРМА ВИТАМИНОВ, ДЕТКИ В ВОСТОРГЕ. Кожного разу коли проходимо повз аптеку, дтки завжди просять купити втамни Витатон. бо вони м дуже подобаються. мають гарний дуже смак дуже дуже дуже смачнезн. ще мом дтям дуже подобаються мультивтаити льодяники з губка бобом чи машою ведмедем. Взимку особливо потрбно дтям втамни для пдвищення мунтету, так як няких ягодв взимку не вживаться. тому ми вживамо мультивтаини фрми VITATONE. Тому що на мою думку вони сам сам ефективн з усх як ми уже перепробували, сам кращ вдгуки у цих мультивтамнв фрми Витатон. тому хочемо подякувати виробнику за так яксн, смачн та корисн втамнки для дток, вони нам дуже стали в пригод. Дякумо гарно ще раз дуже вам, хочемо щоб на дал ви нас радували гарними яксними мультивтамнками для нашо малеч. дякую.

VITATONE KIDS пастилки желейные с витаминами фото

Витамины для детей VITATONE KIDS желейные фото