Отзыв: Туроператор JoinUP - ВСЕ ДУЖЕ ПОГАНО
Достоинства: Якщо щось зміниться на краще, обовязково впишу плюси, а поки все погано.
Недостатки: Join Up дуже поганий туроператор. Але це тільки моя думка.
Замовив путвку через Похали з Нами. Спочатку все було добре, вибрав, проплатив по словах менеджера за 3-5 днв до вильоту повинн були виписати квитки. Звязувася за 3 за 5 днв, без результату, квитки ще не виписан, ось-ось будуть. Коли залишився день до вильоту, сказали, що один чартерний рейс вдмнили через несправност в лтаку, з ншим взагал смшно, квитки начебто були на нього виписан на 1.06, але виявилося що лтаки SkyUp починають лтати з 6.06. Халепа. Сиджу тепер в над на те що все таки щось з'явиться. Дружина заснула в сльозах. Кричати на менеджера навть не хочеться, нчого не змниться, вдчуваю себе безпомчним. А це як не як перший вдпочинок за кордоном у нас обох.
Так що робть висновки.
P.s. Не робть тако ж помилки як я. Обговорюйте вс нюанси на рахунок квиткв зазделегдь. Шукайте нформацю по туроператорам (рейтинг, вдгуки) в нтернет. А краще мабуть, взагал не використовувати туроператорв, а пробувати брати квитки напряму й бронювати на booking отел (благо, там можна бронювати без передоплати).
Так що робть висновки.
Год посещения | 2018 |